Terug naar NINA HBOT STICHTING Bericht schrijven
Bericht 25 t/m 44 van 104
Naam Wendy (van het Ve...
Datum 25-01-2006 20:23:22

Hoi Nina
Eindelijk eens een keer je site bezocht.
Nou, die Leonie heeft aardig haar best gedaan!
Ik snap nu beter hoe het komt dat je elke keer weer zo goed vooruit bent gegaan als ik je weer zie. Ben benieuwd wat je de volgende keer weer hebt bijgeleerd. Tot gauw!
Dikke knuffel Wendy en ook van Puk natuurlijk (en laten we dan Pelle ook maar niet vergeten hahaha.)

Naam Monica
Datum 10-01-2006 09:41:05

Hallo Loes en Familie ,
Allereerst leuk dat je lid van mijn groep bent ,Ik wens jullie alle geluk toe en dat je genoeg geld krijgt voor de zuurstof therapie van Nina .
mvg Monica
nickname=Femail

Naam Ella en Johanna
Datum 06-12-2005 21:32:02

Hoi Nina,
Leuk om zo af en toe te lezen hoe het met je gaat. Wij zijn nog tot de kerst bezig met zuurstoftherapie en dan stoppen we een paar maanden. Ik ben weer helemaal fit en vrolijk en niet meer moe. Zie steeds meer dingen om me heen gebeuren.
We blijven je af en toe volgen via de site.
Tot later eens weer in Zwijndrecht.

Ella en fam.

Naam smekens
Datum 29-11-2005 13:59:00

hallo
wij willen jullie veel moed in spreken en ook jullie hebben de mening van de dokters niet zomaar gevolgt ,niemand of niemand kan weten hoe een kind vooruit gaat ,als je heel heel veel hulp gaat zelf zoeken kom je vooruit ,ook wij hebben dat ontdekt onze zoon heeft het landau kleffner syndroom (epilepsie )en hij heeft ook dyslexie alle 2 de ergste vorm .ook wij vinden dat ze niet genoeg informatie bieden .jullie dochter zal nog veel verder vooruit gaan hoor ,ik heb eens een film gezien en daar sprakken ze van dat kinderen goed leren tot aan hun pupertijd en dat ze er voor het beste vooruit gaan ,dus jullie zijn heel goed bezig en geniet van die schat van jullie en laat jullie niets wijs maken ,jullie en alleen jullie kennen je dochter het beste ,ook ons werdt altijd in het negatieve gedacht .en wij zaggen het anders en onze zoon is nu zo goed vooruit gegaan dat ze allemaal met hun mond open staan ,zij moeten meer vechten in hun leven en daar kunnen nog vele mensen van leren

Naam alicevanvliet
Datum 27-11-2005 20:33:33

Ha Nina,

Wat een mooie site heb jij. Ik ben de moeder van Thijn. Jullie zitten bij elkaar op schooltje in het revalidatiecentrum. Wat ontzettend fijn dat de therapie aanslaat. Nou op school ook nog lekker oefenen dan komt het vast wel goed.

Alice

Naam Lineke van Velzen
Datum 30-10-2005 19:00:10

Tranen in mijn ogen, vol van ongeloof, hoe kan een verzekering zoiets niet vergoeden. Nina is een bijzonder kind, een mooi meisje. Jullie mogen trots zijn op dit gezin. Ik wens jullie heel erg veel sterkte en zal zeker nog eens terug kijken naar de vooruitgang van Nina op deze site.

Naam Jolanda
Datum 26-10-2005 23:16:04

Hoi ik heb jullie site met bewondering zitten te kijken. Ik ben peettante van Deveny 9 jaar en ook een zuurstoftekort gehad tijdens de geboorte. Deveny is ook meervoudig gehandicapt ik heb mijn broer en schoonzus laten weten van jullie verhaal en de zuurstoftherapie.
Daarnaast is het schandalig dat het niet vergoed wordt door de verzekering bah bah geen woorden voor!!!!!!
Verder wil ik jullie heel heel veel sterkte en succes wensen!!!!!

Naam wilfred brandhorst
Datum 24-10-2005 19:12:02

hallo
ik zat van de week de waddinxveense krant te lezen en daar zag ik een heel stuk staan over jullie dochter en ik heb het met tranen in mijn ogen zitten lezen want dat de verzekering niets betaald dat slaat echt nergens op het is al zo'n beroerde tijd en straks vanaf 1 januari word het nog erger
als ex waddinxveener lees ik nog steeds de waddinxveense krant
en zagen er ook dit internet adres bij staan en we moesten hier gewoon even kijken en reageren
wij hopen echt dat er een hele lange toekomst voor nina mag zijn

Naam Jolanda
Datum 16-10-2005 21:05:09

Geweldig zoals Nina voorruit gaat.
Wat een lief pittig meissie met doorzettingsvermogen.

Jolanda

Naam Fred en Eveline v...
Datum 26-09-2005 22:14:21

Hallo Nina en alle andere Hogenelstjes,
Wij hebben jullie mooie site bekeken en vinden het heel bijzonder wat er allemaal met Nina gebeurt. We zien haar ook echt veranderen - zeker na onze 3 weken vakantie was het goed te zien. Ze is echt onder de mensen gekomen.Fantastisch. We vinden het geweldig zoals jullie met haar bezig zijn en wensen jullie de komende maanden sterkte en succes. En dan straks de mooie aanpassing in het huis ... Even pittig, maar daarna wel een verlichting, lijkt ons.
liefs Fred, Eveline en jongens

Naam Daan, Vera en Anouk
Datum 25-09-2005 00:43:16

Hoi Nina,

Mergpijpjes van tafel pikken!!! Fantastisch dat je al zo heerlijk ondeugend kunt zijn! Je mamma heeft vast niet heel erg op je gemopperd, daar was ze vast (en terecht) veels te trots voor!
We blijven ons verbazen over jouw doorzettingsvermogen. Je bent een topper!

Naam Cindy van der Laan
Datum 22-09-2005 21:17:00

Beste familie Hogenelst,

Ik heb vorig jaar lange tijd stage gelopen bij Nikita in de klas en zij heeft destijds haar spreekbeurt gehouden over Nina. Toen was ik al zeer onder de indruk. Zij heeft toen visitekaartjes uigedeeld van deze website. Laatst vond ik deze tussen wat spullen en sindsdien kijk ik regelmatig even hoe het gaat.

Ik heb erg veel bewondering voor hoe jullie met de situatie omgaan en ben blij te lezen dat het steeds een stukje beter gaat met Nina.

Ik wil jullie nog veel sterkte toewensen.

(juf) Cindy

ps: gaat het goed in groep 7, Nikita?

Naam Amanda Driesen
Datum 18-09-2005 19:10:36

Hallo lieve Nina,

Een paar weken geleden ben ik met jou meegeweest de zuurstoftank in. Ik vond dit een hele ervaring om eens meegemaakt te hebben!!
Je bent zo'n lief meisje!
Ik vraag elke keer aan MariŽlle hoe het met je gaat als ik haar zie! Zo blijf ik toch een beetje op de hoogte van jou...
Ik wens je heel veel succes met de komende therapiŽn, je doet t super meisie!!

Liefs en een knuffel van
Amanda (collega MariŽlle).

Naam Iris
Datum 16-09-2005 13:48:06

Lieve Mensen

Via mamshoekje ben ik op jullie site beland en ik heb vol bewondering jullie website gelezen. Zo te lezen zijn jullie een enorm sterk en hecht gezin en is Nina een echte doorzetter! Ik wens jullie veel sterkte de komende tijd. Ik zal regelmatig hier komen om het dagboek te lezen.

Lieve groetjes Iris

Naam Abby
Datum 15-09-2005 22:37:47

Ik ben blij dat ik jullie website gevonden heb! Wij zijn zeer geÔnteresseerd in de hb zuurstoftherapie. Ons zoontje Mika van 3 heeft ook een hersenbeschadiging opgelopen bij de geboorte en kan daardoor ook nog niet lopen o.a. Ik zal regelmatig de site bezoeken want ik ben heel benieuwd hoe het met Nina gaat. Heel veel succes verder!

Groetjes, Abby

Naam Erika
Datum 14-08-2005 12:10:12

Heel veel sterkte en suc6 met de zuurstoftherapie van Nina.

Groetjes Erika.

Naam Daan, Vera en Anouk
Datum 30-07-2005 21:50:40

Hoi Nina,

Wauw meisje, wat doe jij het ontzettend goed, en wat bewijs je weer dapper te zijn! Jouw pappa en mamma zijn terecht enorm trots op je!

We blijven hier meelezen hoor!

Groetjes
Daan, Vera en Anouk

Naam Renť Box
Datum 30-07-2005 19:04:38

Nou Loes,

Dat ziet er inderdaad stukken beter uit!! Ik ben blij dat je mijn raad opgevolgd hebt. De website ziet er veel frisser uit met deze kleuren en niet zo in je gezicht. Het leest een stuk makkelijker.

Nina,

Ik vind je een hele dappere meid. Het is tenslotte niet niks al deze behandelingen, zowel voor jou als voor je familie. Ik hoop dat je veel baat mag hebben van deze therapie.

Groetjes van je Ome Renť uit Engeland.

Naam wies grooten-teun...
Datum 13-07-2005 18:02:06

Lieve Nina en familie,

Ik wens jullie heel veel sterkte met de zuurstoftherapie van Nina. Ik ben de juf van Cecca. Ik heb de mooie website helemaal gelezen. Jullie vakantie is op deze manier wel heel anders dan anders. Heel veel moed, succes en sterkte allemaal. Na de vakantie hoor ik wel hoe het gegaan is.

Groetjes,
juf Wies

Naam Daan, Vera en Anouk
Datum 10-07-2005 20:50:19

Hoi lieve Nina (en haar familie natuurlijk ook),

Wij zijn vrienden van jouw buum en buuv (T & H)en wonen heel toevallig net als je grote zus ook in Veldhoven.
Wat een mooie site heb jij, zeg..en wat ben jij een ontzettend stoere meid! Een doorzetter, lijkt ons!
En wat goed van jou pappa en mamma dat ze al deze info op het Net hebben gezet, dat zal voor veel andere ouders heel fijn zijn!
Wij zullen de komende maanden aan je denken!

Groetjes,
DaniŽl, Vera en Anouk

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende